Mad ud af huset til enhver anledning

Skal du holde sommerfest, barnedåb, julefrokost, nytårs-middag, bryllup eller en helt anden fest? Det kan også være, at du mangler indspiration til den perfekte par-middag eller bare vil have en lukseriøs hverdagsret.

Kabyssen i Næstved tilbyder forrygende måltider til hverdagen eller lækkert mad til din næste fest. Vi leverer også mad ud af huset til kunder i området omkring Næstved.

​Vi laver mad til dem som gerne vil have noget godt og lækkert samtidig med, at det skal være nemt.

Mange lækre retter

Vi tilbyder utrolig mange lækre retter, og derfor er der også en god sandsynlighed for, at vi har noget, der falder i din smag. Hvis du er i humør til noget udenlandsk mad ud af huset, så har vi lækker tapas, mens der er smørrebrød til dig, der helst vil holde det dansk.

​Det kan også være, at du er til en tre retters menu i dagens anledning, og det kan vi naturligvis også klare. Måske er du bare i det formelle hjørne, og vil bare gerne have en hverdagsret.

Sidst, men ikke mindst, er der selvfølgelig rig mulighed for at bestille drikkevarer. Vi kan klare alt fra rød-, hvid og dessertvin til øl, sodavand og champagne – Også ved mad ud af huset.

Mad ud af huset – et godt valg

Vi modtager gerne din bestilling i god tid, så vi kan nå at lave den bedste mad til dig og dine bekendte eller til din næste fest. Derfor er mad ud af huset også et perfekt valg til dig, der sætter pris mad, hvor der er gjort noget ud af det.

Ring på telefon 92 44 63 73 eller send en mail på kontakt@kaby.dk og fortæl os lige præcis, hvad du ønsker at få eller besøg os i Herlufmagle Hallen, Ravnstrupvej 1, Næstved. Vi vil glæde os til at høre fra dig.