Dagens ret

Spis hvad du vil i restauranten for 129,- kr. per person eller tag en portion med hjem for 109,- kr.

Tilbud i restauranten:
Voksen 129 kr.
Børn u/12 år 75 kr.
(Koncertmenu 160 kr.)

Tilbud på Take Away:
Voksne 109 kr.
Børn/ældre 75 kr.
Tilbud ( 2 voksne og 2 børn) 295 kr.

25. marts Frikadeller og Krebinetter med stuved ærter/gulerødder og kartofler.
26. marts Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
27. marts Stjerneskud a la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hj krabbesalat, mayo, caviart og formbrød og Tarteletter med Høns i asparges.
28. marts Flæskesteg og Forloren hare med rødkål, sovs og kartofler.
29. marts Koncertmenu: Kalvesteg og Svinekamsfilet stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat.
30. marts Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød.
31. marts Skinkeschnitzel med ærter, flere slags sovs og kartofler i flere varianter.
1 April. Forloren hare med gelé, vildtsovs og kartofler.
2 April. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
3 April. Oksesteg med sovs, kartofler og glaseret perleløg.
4 April. Kalveculotte og  Paprikamarineret Svinekamsfilet med ovnstegte kartofler, Pommesfritter og sovs.
5 April. Wienerschnitzel af kalv og Kyllingschnitzler med brasede kartofler, pommes fritter, ærter og sovs.
6 April. Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød.
7 April. Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter.
8 April. Herregårdsbøf m/ovnstegte kartofler, whiskysovs og salat.
9 April. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
10 April. Glaseret skinke og Frikadeller med flødekartofler og salat.
11 April. Flæskesteg og Rullesteg med svesker med rødkål, sovs og kartofler.
12 April. Koncertmenu. Porchetta og Oksefilet  med ovnstegte kartofler, pebersovs.
13 April. Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød.
14 April. Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter.
15 April. Kokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser med ris eller kartoffelmos.
16 April. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
17 April. Kalvesteg med tyttebærsyltetøj, salat, sovs og kartofler.
18 April. Herregårdsbøf med Brasede kartofler, Pommes fritter, ærter, skysovs og bearnaisesovs.
19 April. Højrebsfilet og Rødvinssvinekamsfilet med flødekartofler, ovnstegte kartofler, pebersovs, dagens salat.
20 April. Stjerneskud a la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hj krabbesalat, mayo, caviart og formbrød og Tarteletter med Høns i asparges.
21 April. Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter.
22 April. Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, sovs, surt og kartofler.
23 April. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
24 April. Butterchicken med raita, ris og brød.
25 April. Kalvesteg og Svinekamsfilet stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat.
26 April. Koncertmenu: Coloradoroast og Unghanebryst med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat.
27 April. Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød.
28 April. Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter.
29 April. Mørbradbøffer i fad med fløde, bacon, pølser og ris.
30 April. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.