Dagens ret - Februar 2024

Spis hvad du vil i restauranten for 109,- kr. per person eller tag en portion med hjem for 99,- kr.

Tilbud i restauranten:
Voksen 109 kr.
Børn u/12 år 75 kr.
Familietilbud (2 voksne og 2 børn) 325 kr.

Tilbud på Take Away:
Voksne 99 kr.
Børn/ældre 75 kr.
Tilbud ( 2 voksne og 2 børn) 295 kr.

 

01-febMørbradgryde med fløde, paprika, champignon, kartoffelmos og ris.
02-febHerregårdsbøf m/pommesfrites eller bagte kartofler, bearnaisesovs og salat.
03-febKalkun Gordon Bleu og Svinemørbrad med brasede kartofler og svampesovs.
04-febCuvette og Kyllingebryst a’la Kaby med ovnstegte kartofler, sovs og tomatsalat.
  
05-febKrebinet med stuvede ærter/gulerødder og kartofler.
06-febSvinekam stegt som vildt m/waldorfsalat, sovs og kartofler.
07-febStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
08-febForloren hare med kartofler, sovs og rødkålssalat.
09-febEngelsk bøf af tykstegsfilet med bløde løg, sovs og kartofler.
10-febSchnitzel af svinemørbrad med kartofler, sovs og ærter.
11-febOksesteg med sovs, kartofler og glaserede perleløg.
  
12-febGlaseret skinke og frikadeller med flødekartofler og salat.
13-febDansk bøf med bløde løg, spejlæg, sovs og kartofler.
14-febStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
15-febGrillbar`s Buffet m/ Flæskestegs sandwich, pølser m/brød, Kylling og pommes
16-febKalvesteg stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat.
17-febLangtidsstegt højrebsfilet med flødekartofler og mixed salat.
18-febBoeuf Bourguignon med kartoffelmos og surt.
  
19-febSkipperlabskovs med smør og rødbeder.
20-febHerregårdsbøf med pommes frites og bearnaisesovs.
21-febStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
22-febHusker du buffet: Brunkål, Gule ærter, Hamburgerryg  med brunede kartofler og stuvet grønlangkål
23-febFlæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.
24-febMørbradbøf med bløde løg, sovs, kartofler og agurkesalat.
25-febColoradoroast med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs
  
26-febKokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser og ris eller kartofler.
27-febSkinkeschnitzel med ærter, sovs og kartofler.
28-febStegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
29-febKrebinet med stuvede ærter/gulerødder og kartofler.