Dagens ret - Kabyssen Næstved
Dagens Ret i restauranten (ad libitum buffet):
Voksen 129 kr.
Børn u/12 år 75 kr.
(Koncertmenu 160 kr.)
Dagens Ret som Take Away:
Voksne 109 kr.
Børn/ældre 75 kr.
Familierabat (2 voksne og 2 børn) 295 kr.
1 Maj. | Oksesteg med sovs, kartofler og glaserede perleløg. |
2 Maj. | Porchetta og oksefilet med ovnstegte kartofler, pebersovs samt dagens salat. |
3 Maj. | Boller i karry med ris, råkost og toppings |
4 Maj. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens garniture, dagens salat |
5 Maj. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise, skysovs samt brasede kartofler og pommes |
6 Maj. | Herregårdsbøf m/ovnstegte kartofler, whiskysovs og salat. |
7 Maj. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
8 Maj. | Kviecuvette med flødekartofler og dagens salat. |
9 Maj. | Stjerneskud a la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hjemmelavet krabbesalat, mayo, caviart samt formbrød og tarteletter med Høns i asparges. |
10 Maj. | Koncert menu: Kalvesteg og svinekamsfilet stegt som vildt, flødesovs og kartofler. |
11 Maj. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens garniture og dagens salat. |
12 Maj. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise, skysovs samt brasede kartofler og pommes. |
13 Maj. | Forloren hare og frikadeller med kartofler, sovs og rødkålssalat. |
14 Maj. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
15 Maj. | Herregårdsbøf med brasede kartofler, pommes, ærter, skysovs og bearnaisesovs. |
16 Maj. | Flæskesteg og rullesteg med svesker med rødkål, sovs og kartofler. |
17 Maj. | Wienerschnitzel af kalv og kyllingschnitzler med brasede kartofler, ærter og sovs. |
18 Maj. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garniture, dagens salat og friskbagt brød. |
19 Maj. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise, skysovs samt brasede kartofler og pommes. |
20 Maj. | Fish’n Chips m/ Sauce Tatare og dagens salat |
21 Maj. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
22 Maj. | Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, sovs, surt og kartofler. |
23 Maj. | Kalvesteg stegt som vildt med tyttebærsyltetøj, waldorfsalat, sovs og kartofler. |
24 Maj. | Koncert menu: Højrebsfilet og mørbrad med flødekartofler, ovnstegte kartofler med sovs. |
25 Maj. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garniture, dagens salat og friskbagt brød. |
26 Maj. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise, skysovs samt brasede kartofler og pommes. |
27 Maj. | Mørbradbøf med bløde løg, sovs, kartofler og agurkesalat. |
28 Maj. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
29 Maj. | Frikadeller med kold kartoffelsalat, agurkesalat og salat. |
30 Maj. | Vi tænder grillen og der er 3 slags grillet Kød samt pølser og forskelligt tilbehør. |
31 Maj. | Lasagne og chili con carne (medium stærk) med ris og spidskålsalat. |