Dagens ret
Spis hvad du vil i restauranten for 129,- kr. per person eller tag en portion med hjem for 109,- kr.
Tilbud i restauranten:
Voksen 129 kr.
Børn u/12 år 75 kr.
(Koncertmenu 160 kr.)
Tilbud på Take Away:
Voksne 109 kr.
Børn/ældre 75 kr.
Tilbud ( 2 voksne og 2 børn) 295 kr.
25. marts | Frikadeller og Krebinetter med stuved ærter/gulerødder og kartofler. |
26. marts | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
27. marts | Stjerneskud a la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hj krabbesalat, mayo, caviart og formbrød og Tarteletter med Høns i asparges. |
28. marts | Flæskesteg og Forloren hare med rødkål, sovs og kartofler. |
29. marts | Koncertmenu: Kalvesteg og Svinekamsfilet stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat. |
30. marts | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød. |
31. marts | Skinkeschnitzel med ærter, flere slags sovs og kartofler i flere varianter. |
1 April. | Forloren hare med gelé, vildtsovs og kartofler. |
2 April. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
3 April. | Oksesteg med sovs, kartofler og glaseret perleløg. |
4 April. | Kalveculotte og Paprikamarineret Svinekamsfilet med ovnstegte kartofler, Pommesfritter og sovs. |
5 April. | Wienerschnitzel af kalv og Kyllingschnitzler med brasede kartofler, pommes fritter, ærter og sovs. |
6 April. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød. |
7 April. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter. |
8 April. | Herregårdsbøf m/ovnstegte kartofler, whiskysovs og salat. |
9 April. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
10 April. | Glaseret skinke og Frikadeller med flødekartofler og salat. |
11 April. | Flæskesteg og Rullesteg med svesker med rødkål, sovs og kartofler. |
12 April. | Koncertmenu. Porchetta og Oksefilet med ovnstegte kartofler, pebersovs. |
13 April. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød. |
14 April. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter. |
15 April. | Kokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser med ris eller kartoffelmos. |
16 April. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
17 April. | Kalvesteg med tyttebærsyltetøj, salat, sovs og kartofler. |
18 April. | Herregårdsbøf med Brasede kartofler, Pommes fritter, ærter, skysovs og bearnaisesovs. |
19 April. | Højrebsfilet og Rødvinssvinekamsfilet med flødekartofler, ovnstegte kartofler, pebersovs, dagens salat. |
20 April. | Stjerneskud a la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hj krabbesalat, mayo, caviart og formbrød og Tarteletter med Høns i asparges. |
21 April. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter. |
22 April. | Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, sovs, surt og kartofler. |
23 April. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
24 April. | Butterchicken med raita, ris og brød. |
25 April. | Kalvesteg og Svinekamsfilet stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat. |
26 April. | Koncertmenu: Coloradoroast og Unghanebryst med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat. |
27 April. | Søndagsbuffet : 3 slags kød, 2 slags kartofler, dagens varme garninture, dagens salat og friskbagt brød. |
28 April. | Skinkeschnitzel med ærter, bearnaise og skysovs samt brasede kartofler og pommesfritter. |
29 April. | Mørbradbøffer i fad med fløde, bacon, pølser og ris. |
30 April. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |