Dagens ret - juni
Spis hvad du vil i restauranten for 95,- kr. per person eller tag en portion med hjem for samme pris.
Særpriser i restauranten:
Voksen 95 kr.
Børn u/12 år 75 kr.
Familietilbud (2 voksne og 2 børn) 295 kr.
01-jun | Herregårdsbøf med brasede kartofler, ærter og bearnaisesovs. |
02-jun | Coloradosteak med bagt kartoffel eller pomfritter, bearnaisesovs og salat. |
03-jun | Langtidsstegt oksesteg med sovs, kartofler og glaserede perleløg. |
04-jun | Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. |
05-jun | Kokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser og ris eller kartofler. |
06-jun | Krebinet med stuvede ærter/gulerødder og kartofler. |
07-jun | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
08-jun | Mørbradbøf med bløde løg, sovs, kartofler og agurkesalat. |
09-jun | Byg selv burger (pulled pork eller hakkebøf) med pomfritter. |
10-jun | Langtidsstegt kviecuvette med flødekartofler og dagens salat. |
11-jun | Helstegt mørbrad med champignon a`la creme og kartofler. |
12-jun | Glaseret skinke og frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat og grøn salat. |
13-jun | Forloren hare med gelé, vildtsovs og kartofler. |
14-jun | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
15-jun | Butterchicken med ris og brød. |
16-jun | Stjerneskud a’la Kaby m/ rødspættefilet, rejer, hj. lavet krabbesalat m. tilbehør |
17-jun | Skinkeschnitzel med ærter, sovs og kartofler. |
18-jun | Kalvesteg stegt som vildt, flødesovs, kartofler og waldorfsalat. |
19-jun | Frankfurtere med kold kartoffelsalat og agurksalat. |
20-jun | Langtidsstegt kviecuvette med ovnstegte kartofler, sovs og tomatsalat. |
21-jun | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
22-jun | ½ stegt kylling med sovs og kartofler eller pomfritter med remo og agurkesalat. |
23-jun | Engelsk bøf af tykstegsfilet med bløde løg, sovs og kartofler. |
24-jun | Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. |
25-jun | Herregårdsbøf med pomfritter eller bagte kartofler, bearnaisesovs og salat. |
26-jun | Dansk bøf med bløde løg, spejlæg, sovs og kartofler. |
27-jun | Grillkølle af skinken med kold kartoffelsalat og salat. |
28-jun | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
29-jun | Schnitzel af svinemørbrad med kartofler, sovs og ærter. |
30-jun | Pariserbøf klassisk m/tilbehør og pomfritter. |