Månedsmenu

Dagens ret hver dag for 95 kr. pr. person

1 nov.Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
2 nov.Kokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser og ris.
3 nov.Forloren hare med gelé, sovs og kartofler.
4 nov.Coloradosteak med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat.
5 nov.Helstegt Mørbrad med champignon a`la Creme og kartofler.
6 nov.Skinkeschnizel ærter, sovs og brasede kartofler.
7 nov.Krebinet med stuved ærter/gulerødder og kartofler.
8 nov.Bøf stroganoff med kartoffelmos eller pommefritter og rødbeder.
9 nov.Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
10 nov.Mortensaften i cafeen eller ToGo (bedes forudbestilt) 
11 nov.Kvie cuvette med flødekartofler og dagens salat.
12 nov.Tarteletter med høns i asparges.
13 nov.Hakkebøf med bløde løg, sovs, speljæg, agurkesalat og kartofler.
14 nov.Mørbradbøffer a la creme med kartofler og surt.
15 nov.Butterchicken med ris og brød.
16 nov.Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
17 nov.Skinkeschnitzel med ærter, sovs og kartofler.
18 nov.Herregårdsbøf m/pommesfrites eller bagte kartofler, bearnaisesovs og salat.
19 nov.Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.
20 nov.Kalvesteg stegt som vildt, flødesovs, kartofler og bønner.
21 nov.Rødvinsmarineret Svinekamsfilet med kartofler, sovs og grønsager.
22 nov.Forloren hare med gelé, sovs og kartofler.
23 nov.Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.
24 nov.Gammeldags Oksesteg med glaseret perleløg, sovs og kartofler.
25 nov.Schnizel af svinemørbrad med kartofler, sovs og ærter.
26 nov.Coloradosteak med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat.
27 nov.Mørbradbøf med bløde løg, sovs, kartofler og agurkesalat.
28 nov.Gl. dags biksemad med spejlæg og rødbeder.
29 nov.Mørbradgryde med fløde, paprika, champignon og kartoffelmos.
30 nov.Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.