Dagens ret hver dag for 95 kr. pr. person
| 1 nov. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
| 2 nov. | Kokkens gryde med mørbrad, cocktailpølser og ris. |
| 3 nov. | Forloren hare med gelé, sovs og kartofler. |
| 4 nov. | Coloradosteak med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat. |
| 5 nov. | Helstegt Mørbrad med champignon a`la Creme og kartofler. |
| 6 nov. | Skinkeschnizel ærter, sovs og brasede kartofler. |
| 7 nov. | Krebinet med stuved ærter/gulerødder og kartofler. |
| 8 nov. | Bøf stroganoff med kartoffelmos eller pommefritter og rødbeder. |
| 9 nov. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
| 10 nov. | Mortensaften i cafeen eller ToGo (bedes forudbestilt) |
| 11 nov. | Kvie cuvette med flødekartofler og dagens salat. |
| 12 nov. | Tarteletter med høns i asparges. |
| 13 nov. | Hakkebøf med bløde løg, sovs, speljæg, agurkesalat og kartofler. |
| 14 nov. | Mørbradbøffer a la creme med kartofler og surt. |
| 15 nov. | Butterchicken med ris og brød. |
| 16 nov. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
| 17 nov. | Skinkeschnitzel med ærter, sovs og kartofler. |
| 18 nov. | Herregårdsbøf m/pommesfrites eller bagte kartofler, bearnaisesovs og salat. |
| 19 nov. | Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler. |
| 20 nov. | Kalvesteg stegt som vildt, flødesovs, kartofler og bønner. |
| 21 nov. | Rødvinsmarineret Svinekamsfilet med kartofler, sovs og grønsager. |
| 22 nov. | Forloren hare med gelé, sovs og kartofler. |
| 23 nov. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
| 24 nov. | Gammeldags Oksesteg med glaseret perleløg, sovs og kartofler. |
| 25 nov. | Schnizel af svinemørbrad med kartofler, sovs og ærter. |
| 26 nov. | Coloradosteak med bagt kartoffel eller pommesfritter, bearnaisesovs og torvets salat. |
| 27 nov. | Mørbradbøf med bløde løg, sovs, kartofler og agurkesalat. |
| 28 nov. | Gl. dags biksemad med spejlæg og rødbeder. |
| 29 nov. | Mørbradgryde med fløde, paprika, champignon og kartoffelmos. |
| 30 nov. | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. |
